IVT

All PDF-files on IVT
Skriv ut denna sida
Hjem  /  Produkter  /  5 års Tryghedsgaranti

Vi tager ansvaret for vores
varmepumper, selv når
de er solgt.

En ny varmepumpe er ofte en større investering, hvorfor man forventer, at den fungerer problemfrit i mange år frem. Derfor har alle vores varmepumper automatisk en 5 års tryghedsgaranti. Vær dog opmærksom på, at denne garanti kun gælder produkter købt og installeret af vore danske forhandlere.

5 års Tryghedsgaranti på IVT varmepumper
Vælger du en IVT-varmepumpe, får du en løsning, der giver dig meget lave varmeomkostninger i mange år frem.Trygt, bekvemt og miljøvenligt. Derudover får du en enestående Tryghedsgaranti.

IVT og deres certificerede forhandlere påtager sig ansvaret hele vejen fra produktion til installation for optimal præstation og tryghed. IVT har desuden de ressourcer, der skal til, for at sikre dig stor tryghed – også efter købet.

For at garantere et godt køb har vi udviklet en femårig IVT Tryghedsgaranti, der gælder ud over den lovbestemte fabriksgaranti. Tryghedsgarantien giver dig økonomisk beskyttelse i tilfælde af defekt på din varmepumpe.

Vælger du en IVT-varmepumpe, får du vores femårige Tryghedsgaranti oven i købet – uden ekstra omkostninger.

De fordelagtige vilkår fremgår af næste side. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os – så hjælper vi gerne.

Hvordan fungerer det?
Installatøren udfylder beviset, IVT Tryghedsgaranti 5 år, med dine personlige data. Du får udleveret originalen og en beskrivelse af vilkårene. Din forlængede tryghedsgaranti træder i kraft, så snart installatøren har registreret dit køb.

Installatøren registrerer Tryghedsgarantien ved elektronisk indtastning. Det er med til at lette proceduren ved en eventuel fremtidig behandling.

Hvis du har spørgsmål om vores IVT Tryghedsgaranti, eller hvis garantibeviset bortkommer, kontakter du blot din installatør eller IVT.

Kontrollér altid, at garantibeviset er korrekt udfyldt.

Hvad gør jeg, hvis der sker noget med varmepumpen?
Kontakt din installatør. Herefter vil du blive kontaktet af en servicetekniker, der løser problemet.

Lettere kan det ikke være!