IVT

All PDF-files on IVT
Skriv ut denna sida
Hjem  /  Om IVT

Vi er markedsledende i udviklingen af
miljøvenlige varmepumper.
.

Da Elis Petersson begyndte at producere varmepumper i et mindre omfang i begyndelsen af 70’erne, havde han ikke den fjerneste anelse om, at hans virksomhed ville ende med at være markedsledende i Europa.

Branchens bredeste og grønneste sortiment.

Vores varmepumper anvendes i såvel villaer som større ejendomme. Produktudbuddet er branchens bredeste og mest miljøvenlige – vi er de eneste, som kan tilbyde Svanemærkede varmepumper. Alle vore varmepumper installeres af erfarne og certificerede forhandlere, som er uddannede til at gennemskue helheden i husets energibehov, og dermed kunne guide dig til at opnå den største besparelse.

Adgang til den nyeste teknik.

Med viden og iværksætterånd, har vi løbende været en drivende kraft i udviklingen af ny varmepumpeteknologi. I dag arbejder ca. 50 personer fra vores forsknings- og udviklingsafdeling, som har adgang til den nyeste teknologi, med at gøre vores varmepumper endnu bedre.
Siden 2005 har IVT varmepumper været en del af Bosch-koncernen. Som endnu et bevis på vores unikke viden om varmepumper, er vi blevet udpeget som kompetencecenter for hele Bosch-koncernen. Dette betyder, at vi kan drive udviklingen af miljøvenlig varmeteknik frem i et endnu hurtigere tempo.